Kölistor

Här finner ni aktuell information om kölistor och låneplatser.

Ni kan med hjälp av ert medlemsnummer se vilken aktuell plats ni har i listorna, om ni anmält intresse för en båtplats eller låneplats. Informationen finner ni i följande länk. Kölistor som pdf

Med hänvisning till GDPR så har vi utelämnat personuppgifter i listorna och istället redovisat medlemsnummer och aktuell köplats. Om ni saknar något eller har frågor är ni välkomna att höra av er till oss.    Per Ericson eller Lennart Pettersson

Följande köregler gäller!

• Endast fullt betalande klubbmedlemmar kan söka båtplats.
  • Plats i kölistorna avgörs iordning efter när man anmäler sitt intresse för båtplats eller låneplats. (Anmälningsdatum)
  • Boende i Lysekils kommun tilldelas båtplatser i första hand enligt klubbens stadgar.
  • Om man erbjuds en båtplats men tackar Nej erbjuds platsen till nästa person i listan. Man erbjuds då möjlighet att stå kvar i listan men med nytt Anmälningsdatum.
  • Medlemmar med båtplats som vill byta plats prioriteras före kölistorna. (Byteslista)
  • Ändringar och anmälan görs till RBK via brev eller mejl.

I övrigt hänvisas till RBKs hamnförordning och stadgar.